VEELGESTELDE VRAGEN TROUWFOTOGRAAF

Staat jullie vraag hier niet tussen?

Neem dan contact met mij op!

Fotografeer je ook tijdens het feest?

Ja dat doe ik als jullie dit wensen. Op deze manier hebben jullie de gehele Trouwreportage van begin tot het eind op beeld. De avond is net zo belangrijk als alle andere mooie momenten op jullie Trouwdag. Vaak hoor ik  ''wij hebben een Photo Booth, dus foto's maken is niet nodig''. Natuurlijk is de photo booth een hele leuke manier van foto's alleen mis je wel alle foto's op de dansvloer bijvoorbeeld. De feestavond is zo gaaf om vast te laten leggen door Daan.

Kun je je stijl van fotograferen omschrijven?

Ik probeer een verhaal te vertellen met mijn foto's op een zo min mogelijke opvallende manier. Tijdens de fotoshoots en groepsfoto's geef ik wat meer tips om de mooiste foto's te kunnen maken. De foto's zijn kleurrijk, natuurlijk en creatief.

Wat gebeurt er wanneer je ziek of verhinderd bent?

Gelukkig gebeurt dit vrijwel nooit! Mocht het zo zijn dat ik echt niet kan komen om jullie trouwdag vast te leggen, zal ik er alles aan doen om een vervanger te regelen. Via nood-whatsapp groepen kan ik andere fotograven bereiken. 

Hoeveel tijd is er nodig voor een fotoshoot?

Als jullie een fotoshoot willen dan geef ik als richtlijn 1 a 2 uren. Dit hoeft niet aaneengesloten te zijn tijdsblok te zijn. Liever zelfs niet zo kunnen we op diverse momenten met ander licht foto's maken.